Time to go

Nu är det snart dags att börja packa ihop alla mina saker jag har spritt ut här på pappas jobb. Om tjugo minuter ska han köra mig till centralen inne i Göteborg. Mitt tåg går tio över tre och jag kommer till Stockholm klockan sju, då är det nog bara hem och sova för jag tror nog att jag och Jenny åker riktigt tidigt imorgonbitti eftersom vi ockås börjar klockan åtta.

Jag har i allafall hunnit med att skicka in alla skolarbeten som skulle vara inne innan denna träff, det är bara engelskaprovet jag ska träna på men jag tror det var på fredag jag skulle göra det. Usch, jag längtar redan hem och jag har inte ens åkt än. Haha!

Jag har i allafall pratat med Kicki, hon som passar hundarna, och allting gick bra, Tingis hade sovit i sängen med henne och Peter och Nemo hade sovit i "borgen" där deras egna hund brukar sova men nu tog Nemo den. Haha, sötnosen! Men allt gick som sagt bra så det var riktigt skönt att höra!


Tingis för några veckor sedan.



Lunch

Kom precis tillbaks från lunchen, jag åkte med pappa och de andra gubbarna här på hans jobb till golfklubben och käkade mat. Gott men fy sjutton vad mätt jag blev! Jag tror jag har fått tillbaks lite av mitt problem med magen, mår illa så fort jag äter och får ont i magen... Not good!

Jag har även lite ångest över att åka, jag vill inte riktigt åka utan känner att jag gärna vill vara hemma med min pojkvän och mina djur istället för att åka iväg i fyra dagar. Men som sagt är det bara fyra dagar så det ska la gå bra. Dock känns det som att jag börjar bli sjuk efter att jag var ute och letade efter Stella i sex timmar igår i spöregn.

Har världens huvudvärk, helt varm men ändå fryser jag hela tiden och det känns som att jag ska falla ihop och somna när som helst. Men det är bara härda ut, på lördag får jag befinna mig i min pvs famn igen! :)


Bjuder på en skön Nemo när han sover ;)



30. Mitt mål med ridning

Återigen ett stort glapp mellan punkterna i listan men det här är sista punkten.

Mitt mål med ridningen när det kommer till Idde är att vi så småningom kanske ska klara av att ta oss till en hopptävling, att jag ska övervinna min hopprädsla tillsammans med honom. Och att vi sätter vänstergaloppen och att det helt enkelt börjar gå bättre för oss i ridningen.

Målet med ridningen generellt är la att helt enkelt utvecklas som ryttare, komma ut och tävla lite smått så småningom om jag fortfarande har det intresset och självklart bli en bättre ryttare.



Don't worry, everything gonna be allright

Ursäkta den dåliga uppdateringen som vanligt, det har varit fullt pådrag sedan i måndagseftermiddag då en tjej som är nyinflyttad till våran stall passade en liten italiensk vinthund som sprang bort vid vårat stall. Så igår var vi ute i sex timmar i spöregn och letade efter henne.

Tyvärr är hon ännu inte återfunnen men jag kan inte göra mera nu. Jag har gått ut med meddelande till allmänheten och även varit med och letat och dessutom försökt spåra med Nemo. Sedan åker jag upp till Stockholm idag för att sedan åka vidare upp till skolan imorgon.

Alla djuren mår i allafall bra, hundarna är hos Kicki, en tjej i stallet, som ska passa dom tills på fredag då pappa sedan hämtar dom och sedan kommer jag hem på lördag. Idde ska eventuellt ridas av några i stallet under dessa dagar så han får röra lite på sig annars så har pappa honom. Det är underbart att vara omringad av så hjälpsamma människor!



Shoppat

Halloj!

Kom precis hem ifrån Borås, har varit där nästan hela dagen med min vän Amanda, vi brummade iväg dit runt halv elva imorse då vi tänkte besöka Hööks och My One.

Jag hade på inköpslistan ett varmfodrat regntäcke eller ett stalltäcke att ha under det regntäcket han idag har. Det regntäcket jag hade siktat in mig på var slutsålt så då fick det bli ett stalltäcke istället, jättesnyggt! Det blev även ett ridtäcke och en tröja till mig som var på REA :)

Sedan på My One blev det en ny ryktpåse då min ryktlåda är riktigt sliten och det blev även en hängare till skåpet så alla mina träns får plats i skåpet, just nu hänger alla mina träns lite varstans i sadelkammaren. Haha. Så nu är man ännu fattigare, men ska försöka fixa bild på lite grejer jag hade tänkt sälja så man får in lite pengar så man klarar sig den här månaden också.



Lördag

Sitter just nu hemma hos min pv igen, han har varit så gullig och lagade mat och nu sitter vi bara och softar :)

Pappa kommer och hämtar upp mig om två timmar typ, då bär det återigen iväg till stallet då vi även har kvällsfodringen ikväll :) och sen ska jag tillbaks till hjärtat :)

Jag blev jättenöjd med resultatet hos frisören eller rättare sagt Felicia som även har häst i vårat stall, som är min frisör :p

Här är en bild på före och efter :p



Nyklippt

Nu har jag varit vaken i tre och en halvtimma. Kom precis hem till min pv så la mig i hans säng precis.

Ska gå och duscha snart tänkte jag för jag själv ska iväg till frissan klockan tolv.

Idde är även han nyklippt. Han skötte sig jättebra han stod typ och sov under hela tiden. Min älskling. Jag sparade ben, huvud och ryggen på han. För att han inte ska bli kall och stel i ryggen. Här är lite resultatsbilder :)



29. Någon jag skulle riskera livet för

Jag har fem varelser jag alldeles för lätt skulle riskera mitt liv för. Jag tänker faktiskt inte nämna någon människa även fast jag skulle kunna riskera livet för dom, men det för mig är ganska självklart. Men något folk inte lika lätt tycker är självklart är hur mycket jag egentligen skulle riskera för mina djur.


Idde

Tingis

Nemo

Svea

Bus



Hemma igen

Nu är jag hemma hos min pv igen och mycket fattigare. Synd att jag alltid får ångest när jag handlat nåt...

Fick i allafall köpt två julklappar och sedan en födelsedagspresent åt min pappa som fyller år den 14 december.

Hjärtat mitt har inte kommit hem från jobbet än men det borde inte dröja alltför länge innan han kommer hem. Bjuder på lite bilder från idag på mig och min bästa vän :)



Tänk att just vi fann varandra...

... Idag är det exakt fyra år sedan jag hämtade hem Idde. Fyra år, jag var sexton när jag fick honom och sedan dess har jag både fyllt arton och tjugo. I fyra år har jag nästan åkt till stallet varje dag för att ta hand om den varelsen som betyder mest i mitt liv.

Här får ni se några bilder från våra fyra år tillsammans... Tänk att jag har förändrat honom så mycket och hur mycket han egentligen har förändrat mig...


Efter en månad i min ägo...

Efter åtta månader i min ägo...

Efter ett och ett halvt år i min ägo...

Efter nästan två år i min ägo...

Efter två år i min ägo...

Efter två och ett halvt år i min ägo...

Efter tre år i min ägo...

Efter tre och ett halvt år i min ägo...

Efter tre och ett halvt år i min ägo fast i nya stallet...

Efter fyra år i min ägo...

Efter fyra år i min ägo...

Det finns inget på denna jord som kan komma upp i samma storlek i mitt hjärta som du äger. Den kommer alltid att till höra dig. Det finns inget på denna jord som kan göra mig så oerhört lycklig som du gör mig varje dag genom att bara andas.

Jag älskar dig nu och förevigt!



Fika

Sitter just nu på Gårdscafet inne i Alingsås med Hanna... Hennes pappa och hans tjej var förbi nyss och sa hej.

Vi ska snart gå in i stadens köpcentrum och kolla på lite julklappar :)

Bjuder på en bild som jag tog på mig och Nemo innan jag gick in till stan :)



Fredag + lön = asnice!

Godmorgon, ligger fortfarande i sängen fick en chock idag igen när jag vaknade och hjärtat mitt var borta. Istället hade jag mina två bebisar i sängen och det är ju nästan lika mysigt :)

Idag ska jag träffa mina bästa vän Hanna inne i stan (Alingsås) och ta en fika och umgås lite. Det var länge sedan så jag ser verkligen fram emot det!

Sedan ikväll ska Idde tvättas från topp till tå för imorgon ska han rakas :)



28. Någon som älskar dig

Oj, jag tror jag vet några stycken som älskar mig, men jag kan väl nämna några då... :P
Mamma, pappa, mina systrar, mina andra släktingar, mina djur, Jossan, Cattis och Hanna... :P hahaha, jag vet inte vilken jag ska välja om jag bara ska välja en så då fick de människor och djur som jag älskar först och främst komma med :)


Jag och min mamma sommaren 2010

Jag och mina systrar hösten 2011

Jossan, Hanna och jag vintern 2010

Där är några :)



That's an order!

Efter order från Winnie så måste jag uppdatera mer. Och jag har faktiskt en ursäkt för att inte ha uppdaterad idag och det är för att jag inte har fått igång mitt internet här hemma hos min pv och sedan för att jag har pluggat en del.

Idag hade jag lunchen i stallet, skulle tagit bussen dit men bussjäveln bara körde förbi mig på busshållsplatsen så jag fick ta TAXI för att komma ut och luncha hästarna. Så jag sov alltså hos hjärtat inatt igen för att lättare kunna komma dit. Lite surt men hästarna fick i allafall sin mat i tid.



När solen går ner vaknar du till liv

Ligger i hjärtats säng nu och glor på en gammal Beckfilm. Han borde komma hem om typ en timme tror jag.

Jag har asont i magen, ingen aning om varför. Bara jag inte får tillbaks samma skit som för några månader sedan då jag inte kunde äta något. Vi får vänta och se vad som händer helt enkelt.

Bjuder på en bild från i söndags på utsikten från framsidan av min och pappas tomt. :)