12. Min favoritgren

Ja, jag har ju aldrig hållit på med någon särskild gren inom ridningen, men räknas skogsridning som en gren? Haha! Annars så är det ju hoppning som jag tycker är roligt men är ju som jag tidigare har skrivit här i bloggen hopprädd.

Annars så vet jag inte riktigt, jag älskar ju att rida i skogen så för mig är skogsridning en gren. Haha :)



Life starts today

En ny måndag, ny vecka och sista dagen på denna månad... Idag har båda telefonerna gått på högvarv känns det som.

Jag har i allafall lov nu, dock är det lite saker jag måste göra, alltså skolarbeten, men idag tänkte jag ta helt ledigt då jag inte mår superbra.

I lördags var jag i stallet i massa timmar, hade en superdag med min bebis. Pappa tog lite kort men just nu bloggar jag från mobilen och bilderna ligger på datan.

Men här kommer en bild jag tog när vi var ute och skrittade Piddis och jag :)



Depp

Nej, nu sjönk humöret till botten igen. Den här månaden kommer varken jag eller pappa knappt att överleva, båda har extremt dåligt med pengar... Surt, men sanningen. Så utgångarna som är i helgen blir nog månaden enda. Jag har inte råd att boka biljetterna upp till skolan heller men ska ju upp sista november så får ta pengarna som kommer i november istället.

Ny jacka får det bli nästa månad eller om jag önskar mig en i julklapp, tills dess får mina skinnjackor duga, får min svarta av Hanna på lördag också så då finns det två att variera mellan. Usch, jag känner bara att jag vill gräva ner mig under täcket och sedan bara skita i allt.

Känner att allt är helt jävla meningslöst och att ingenting blir bättre.


Ett av de enda ljusen i mitt liv.


Nummer två


Videoblogg nummer två för dagen. Vi pratar lite om lördagen och flummar lite, ganska roligt om jag får säga det själv. Haha. Nej, men se och njut. Roligare brudar finns inte ;)


Videoblogg

Hejsan !! ;)

Här kommer videobloggen som jag och Hanna spelade in tidigare. Se och njut ;) hahah!


Videoblogg

Ja, ni läsare på den här bloggen vet la inte riktigt detta men jag och Hanna gör alltid när vi är med varandra.

Så den är på g upp :p hahaha



11. En låt som påminner om en häst du älskar

Nu har listan legat nere lite länge och jag har lite motivation idag så tänkte köra på när jag ändå har humöret lite uppe. Så här är punkt nummer elva på listan.

Jag tänker faktiskt ägna två hästar två olika låtar, en till Idde och en till Jazmina, min första häst som gick bort för fyra och ett halvt år sedan. Jag älskar henne fortfarande så hon får också vara med på en liten hörna.


Till Idde


Till Jazmina


Forever you

Jag fick precis se två bilder som min kusin Andrea lagt upp på sin blogg. Det är två bilder från i somras på mig och min systerson Kevin. Jag låter faktiskt bilderna tala för sig själva, det sägs ju att en bild säger mer en tusen ord och det tycker jag verkligen att dessa två gör. Jag älskar dig nu och föralltid!




What if I never see your face again?

Sitter på pappas jobb nu, åkte med honom hit på morgonen så jag mycket mycket lättare kan ta mig in till stan sedan när jag ska möta upp Hanna. Hundarna är självklart med, men pappa har lovat att jag får ha kvar dom här medans jag åker in till stan eftersom man inte får ha hundar med sig in i affärerna.

Jag är galet trött, Mikael ringde två eller tre gånger, minns inte, innan han fick upp mig ur sängen imorse. Alarmet låste sig på telefonen så telefonen pep i typ fem minuter, snacka om att vakna på fel sida. Haha!

Nej, idag blir det in till stora staden Göteborg, kika i lite affärer med min babe och kanske ta någon fika = hög mysfaktor! Ser verkligen fram emot den här dagen, hoppas vädret är lite på våran sida! :)


Jag och min babe 2008


I don't know you anymore

Det märks verkligen att det är höst, motivationen till ridningen är borta, humöret är i botten och saknaden att ha någon att krypa ner tillsammans med i sängen växer.

Imorgon blir det i allafall in till Göteborg med min underbara Hanna, det var jättelänge sedan vi umgicks hon och jag bara. Så det ska bli riktigt roligt! Sedan ser det ut att bli en rolig helg, men ändå finns det tankar som ligger bakom allt och gnager. Men men, ser fram emot morgondagen och helgen! :)



Noll motivation

Sorry för den extremt dåliga uppfateringen men har verkligen noll motivation till allt just nu.

Men vi alla mår bra, Idde, hundarna och jag :) har en del att göra i skolan men det går också bra. Jag har även smått börjat rida igen också, dock bara i skritt då foten inte riktigt går att använda än.



...

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there

What are words
If you really don't mean them
When you say them

Jag har sagt att vi aldrig mer ska lämna varandra och det står jag för. Jag kan inte skiljas från dig! Du är och kommer att förbli min, du är trots allt mitt hjärta och mitt allt! Aldrig, jag står för det jag säger och framförallt det här!



Someday

Someday you find me and I find you. Someday are we together!

Jag hoppas att jag hittar dig någon gång, helst snart.



Ett helt år...

... Idag är det ett helt år sedan du lämnade oss, ett år som har gått så himla fort och ett år som har gjort extemt ont. Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken att du inte finns hos oss längre och jag har så mycket ångest över att jag inte fanns hos dig mer i slutet.

Farfar, du finns alltid i mitt hjärta!
Jag tänker på dig varje dag, jag minns fortfarande hur du alltid svarade i telefon, ditt skratt och din underbara ömhet och hur snäll och omtänksam du alltid var!
Du har hjälpt mig genom mycket, även under det året du nu inte har varit hos oss. Du har inte lämnat någon oberörd men mycket vi minns av dig är kärleken du hade inom dig.

Jag hoppas du har det riktigt bra där du är nu, att du ser ner på mig och vakar över mig. Saknaden kommer aldrig att försvinna och kärleken finns alltid kvar! Du är fortfarande en del av våran släkt, mitt hjärta och du kommer alltid vara min farfar!

Jag älskar dig, vila i frid!


10. 10 saker du inte visste om mig

1. Jag har hoppat av gymnasiet fyra gånger och nu gör jag ett femte försök till att få gymnasiekompetens.
2. Jag köpte Idde för 2000 kronor.
3. Jag har jättesvårt för att lita på människor runt omkring mig.
4. Sedan pappa och jag flyttade till Göteborg första gången så har jag aldrig riktigt veta vart jag hör hemma och vill bo.
5. Jag är 10 veckor för tidigt född.
6. I våras gick jag upp 20 kilo på grund utav en av mina mediciner.
7. Jag ser ofta tillbaks i det förflutna och saknar mitt "gamla" liv.
8. Något som jag tycker är jätteroligt är att sminka mig.
9. Jag har två mobiler och kan inte gå hemifrån utan båda två.
10. Jag är en väldigt impulsiv person.

Det är la tio saker som jag kom på nu. Haha, kanske inte jätteroliga saker.