Hemlis

Vi vill alla ha någon hemlighet som ingen vet eller som bara dina allra närmaste vänner vet.

Jag vill bara säga hoppas hoppas, längtar längtar! Jag vill så oerhört gärna, låt allt gå väl!



Jobba

Så idag har jag hittills varit ute på långpromenad med vovvarna, gick även förbi en kompis jobb, ett av mina gamla jobb, och hälsade på henne och gav en tröja till henne som jag har haft ett tag :p

Just nu sitter jag och väntar på bussen till jobbet. Jobbar till sju ikväll sen blir det till att fira lilla julafton hemma hos min mammas bästa kompis :)

Fan det är mycket mer snö här uppeni Stockholm än hemma :p



Full fart

Sitter just nu och har kollat igenom Blocket och Hästnet lite, vi måste nämligen hitta lite hinderstöd och bommar så vi kan öva inför riksmästerskapet i maj. Det är en till ridtravare, han jag visade bilder på igår, som också ska med från vårat stall. Superroligt, ser verkligen fram emot det!

Hundarna busar utav bara den, dom flyger runt i hela huset och skäller, puttar varandra och rullar runt. Haha, tänk att hundar i den storleken kan busa så mycket och ändå stundvis "våldsamt" som dom gör, dom är så söta mina älsklingar!

Väntar också även på Amanda som ska komma hit idag så vi kan umgås, sedan ska hon hjälpa mig in till stan och på tåget så jag slipper oroa mig så himla mycket för det. Jag har lite kvar att packa inför resan idag, sedan ska jag även sminka mig och packa ner lite grejer till hundarna sedan är jag klar.

Bjuder på lite bilder på hundarna från i söndags när vi kollade på när Felicia red lektion för Lisa.




Kelgrisen Nemo i Evelinas knä



Snöar i plus?

Ja jag vaknade precis efter att ha sovit en extra timme efter första promenaden med hundarna.

När jag kollade ut genom fönstret så snöar det, inte mycket men det snöar. Det är bara det att det är plusgrader ute så den stannar tyvärr inte på marken :(



Psst...

Vill ni veta en rätt så otroligt sak ( i allafall för mig) och rolig sak?

Idag har jag anmält mig och Idde till våran första tävling och det är inte bara en tävling utan det är till 2012s riksmästerskap för ridtravare. Alltså ett meeting på en hel helg, jag anmälde oss till meetingpaketet, vilket innebär att man får delta i en klass i traben, utställning/löshoppningen, en klass i hoppningen och en klass i dressyren.

Rätt så spännande, hoppas vi kommer med i alla grenar, i utställningen och löshoppningen är det tyvärr bara 30 stycken som får delta och medlemmar går före i kön. Men ska kolla med dom om vi blir medlemmar nu ifall de räknas nästa år eftersom det är så nära årsskiftet. Men vi får se, hoppas hoppas!

Riktigt spännande, nu är det bara sätta igång att träna sedan när jag kommer tillbaks från Stockholm, då är det att få igång Idde i kondition igen och bara köra igång.

Ni kan läsa med på denna länken HÄR, och ni med ridtravare bör överväga att åka dit! :)


I somras på meetingen, här Emelies ridtravare Rune som vi var där med.
Som ni ser vann han en hel del! :)



Julklappar

I år tycker jag att det har varit ganska så lätt att hitta bra julklappar, till min pv var det ganska lätt att komma på något trots att det är våran första jul i år, men jag tror ändå jag har köpt något ganska så bra. Samma sak med sakerna till mina systrar och till min mamma och hennes sambo. Min pappa får också en grej han har önskat sig.

Det svåraste tycker jag är att hitta något till djuren som dom inte får varje dag, hundarna får ju godis när dom förtjänar det och när vi tränar lite samt Idde får ju morötter och sådant varje dag. Vad är roligt att annars ge till dom? Nya leksaker till hundarna och katterna kanske? Men till Idde?

Har ni köpt något till eran/era hästar, i såfall vad? :)


Piddis och jag förra året.



Skoning på ingång

Jag pratade för en liten stund sedan med min hovslagare, Idde behöver skos och då ska vi även passa på att sätta dit snösulor, vi har ju trots allt fått lite lite snö här nere i väst.

Så på onsdagkväll kommer Arne, våran hovslagare ut. Så himla skönt, eftersom jag åker bort imorgon så är det pappa som får se till att ta sig ut, och han brukar ju inte komma hem förens sex typ, så Arne kunde komma ut så sent som åtta så pappa hinner hem och äta och så emellan. Gött det!

Så på onsdag kommer Idde få på nya skor med fyra broddhål och snösulor. Gött!


Bild från löshoppningen för några veckor sedan. Min syster som fotade och det regnade så kanske inte bästa kvalitén.



Det fungerar!

I någon vecka nu har blogg.se strulat för mig när jag ska skriva inlägg, därför har det endast blivit ett fåtal inlägg som är skrivna på min iPhone. Men nu så är det problemet fixat så nu kan jag skriva normala inlägg igen och då hoppas vi självklart på lite bättre uppdatering. Haha!

Måndageftermiddag, och idag har jag intaget i stallet tillsammans med Evelina. Så hon hämtar upp mig runt halv sextiden.

Idde har fortfarande vila, han får stå denna vecka också eftersom jag åker iväg till Stockholm imorgon för att fira jul med min familj, dock blir pappa kvar här nere men han har tagit på sig insläppet på julafton så han får tillbringa lite mystid i stallet. Haha, mysiga pappa! :)

Tänkte bjuda på lite bilder från igår, när Felicia red lektion för våran stallägare Lisa som även är dressyrtränare. Hästen hon rider är också en ridtravare och kallas till vardags för Nobbe.







Piddis pungis

Hör och häpna men idag satt jag på min älsklings rygg igen :) jag tänkte ta en promenad med honom men sedan skulle Lina och hennes pojkvän rida ut på Lukas och Rebell så då skrittade jag med dom barbacka en liten bit :)

Supermysigt var det att äntligen få sitta på Piddisen igen :) gjorde dagen lite enklare.

Ikväll har vi kvällsfodringen och även morgonfodringen imorgon så det blir till att gå och lägga sig direkt när man kommer hem från stallet sen :)

Bilder från idag :)



Gårdagen

Igår åkte jag till stallet vid två, åkte dit med Lina, en tjej i stallet. Hon ska åka till Tyskland i januari och jobba så hon vill rida så många hästar som möjligt innan.

Så igår skulle hon rida fyra hästar, sin egna Harry, Rebell, Indi och Lukas. Jag passade på att mocka åt fyra hästar för att fördriva tiden.

Sedan kollade jag på medans hon red Indi, Evelina red Nobbe och när Julia hade lektion för Åsa. Julia åkte tyvärr av sin häst Melrose men sedan efter ett tag då Melrose fått gå på lina så hoppade hon upp igen.

Sedan åkte jag med Evelina hem då Lina hade tre hästar kvar att rida och då var klockan redan sex. Så även fast jag själv inte har någon häst att rida så blir det många timmar i stallet då många i vårat stall är så underbara och pratglada människor :)

Så så spenderade jag min fredagseftermiddag :)



Friday

Fredag idag och min pv är hemma från jobbet idag. Jag har lyckats smitta honom så han mår inte så bra, precis som mig. Haha!

Dock åker jag iväg till stallet vid två med Lina. Jag längtar så extremt tills jag ska rida igen men det får bli i mellandagarna eftersom jag har tyckt det känns onödigt att sätta igång Idde när jag ändå ska iväg nästa vecka.



Äkta

Jag älskar dig!
Kärleken mellan oss är något jag kallar äkta kärlek!



Maaaat

Sitter just nu på en pizzeria med pappa, fin födelsedagsmiddag va? :p haha!

Vi har det trevligt, dock har jag suttit och lekt med min pizza, orkade inte mer så då kan man passa på att leka lite xP haha!



Haha

Haha ibland är jag inte så grym som jag tror. Tänkte idag för första gången tvätta här hemma hos min pv.

Jag har ju så gott som flyttat in och mina kläder ligger överallt både smutsiga som rena, så tänkte passa på. Dock är hans tvättmaskin lite konstig men tvätten blev tvättad iaf, dock verkade jag missa hur man sätter på centrifugen så kläderna var dyngsura. Men fick vrida ur dom sen gick det att hänga dom :p haha !

Min gulliga stallägare, Lisa, har dessutom sagt att hon kan linda Iddes ben inför natten så behöver inte jag åka ut en gång till idag :) tack!



Bussen

Nu står jag vid busshållsplatsen vid stallet och väntar på bussen.

Passade på att städa mitt skåp och fylla på strö idag, måste bara säga att det var skitskönt att vara i stallet dagtid.

Har gått med musik på i headsetet hela tiden och sjungt för mig själv. Underbart!

Dock har vi grymt lerigt i våra hagar så det kanske är dags att tvätta ridbyxorna, vad säger ni? :) haha!