Gårdagens + dagens ridpass

Igår så var Amanda och Denice med ut till stallet, tyvärr så stejkade min kamera men Amanda hade med sig sin, dock har jag inte fått några bilder därifrån än men dem kommer väl så småningom.

Gårdagens pass
Amanda började rida, hon har inte suttit på Idde sedan hösten -09. Självklart kändes han inte som samma häst, utan han gick emot höger skänkeln, stannade och vägrade lyssna, gick som en banan på rakt spår. Så Amanda fick sitta där och kämpa tills han gav med sig någolunda, då bytte hon och Denice så Denice fick hoppa upp. Denice som är grym på att rida och som tog studenten på Strömsholm nu i våras. Hon har inte suttit på Idde sedan sommaren -08. Även hon tyckte att han hade förändrats men till slut gick det bra även där. Så till slut gick han någolunda bra så då avbröt vi.

Dagens ridpass
Idag så red Amanda. Hon sa att han kändes bättre än igår redan direkt när hon satt upp. Hon böjde honom mycket, gjorde serpentiner och försökte få han att lyssna bättre på höger skänkel. Idag hade hon korta sporrar på honom och det gjorde susen. Till slut gick han även bra med henne, så då skulle han få lite belöning så jag ställde upp ett litet kryss på ena långsidan. Det var uppskattat från Iddes sida, så när dem hade hoppat lite så avslutade dem dagens ridpass nöjda och glada.



Postat av: Minette

Fin blogg :)

2011-07-24 @ 22:32:24
URL: http://surfryttarna.blogg.se/
Postat av: denice

Va gullig du är! Det var kul att få träffa er igen :)

2011-07-25 @ 14:17:27
URL: http://deniceesundberg.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Här ofta?