Fysioterapeutens besök

Först och främst måste jag bara passa på att säga att Johannes verkligen är grym så ni som bor i Västra götaland borde verkligen överväga att ta ut honom till era hästar, hans hemsida är HÄR.

Han började med att känna igenom hela Idde, klämde och kände lite allmänt så. Sedan fick Kicki springa med honom, gullig som hon är eftersom jag inte får springa, så då kollade han lite på Iddes rörelser och sådär.

Då efter det berättade han att han hade hittat en sne kota vid Iddes ländrygg, så då började han ljusbehandla den för att spänningarna runt omkring den skulle släppa lite. Sedan gjorde han lite saker för att försöka få tillbaks kotan till dess rätta plats.

Han hade även hittat en liten låsning i Iddes högra bog, så den försökte han dra ur också. Tror han lyckades rätt bra med det, men det är troligtvis den låsningen som förhindrat Idde att ta vänstergaloppen.

Men nu ska Johannes komma ut igen på måndag så får se om något har hänt. Imorgon ska Idde även gå i sjukhage så han inte halkar eller fastnar i all lera så kotan hoppar ur platsen igen. Men jag är faktiskt förvånad över att han inte hittade så mycket mer, men väldigt glad över det! :)


Min älskade Pålle!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Här ofta?