Fastställt

Jag fick ett samtal från Tingelings veterinär för en liten stund sedan. Hon är verkligen supertrevlig och jag tycker verkligen om henne!

Proverna på bukspottskörteln var negativa, vilket är väldigt bra!
Dock vet dem inte vad som kan ha orsakat att hennes värden där har blivit så höga men vi ska köpa ett specialfoder och hålla henne till det.

Sedan skrev dem även ut smärtstillande för nu när dem vet att det inte är något med bukspottkörteln så är det ingen fara att sätta in det, och det sätter dem in på grund av hennes förstorade tonsiller. Så vi ska tillbaks dit om cirka två veckor på återbesök och kolla så att tonsillerna har gått ner i svullnad.

Hon sa att vissa hundar reagerar inte på antibiotikan och då kan det sluta med att man får operera bort tonsillerna, därför är det nödvändigt att komma på återbesök så att kolla att medicinen fungerar som den ska. Sedan ska vi tillbaks om cirka två månader och kolla så att hennes värden på bukspottkörteln har gått ner.

Så det blir mycket veterinär för Tingeling nu men självklart vill vi bara att hon ska bli helt bra och med hjälp av alla dessa besök så blir hon förhoppningsvis det! Min fina lilla flicka!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Här ofta?