Fortsättning 5...

Det har ju gått ett tag sedan jag uppdaterade under den här kategorin. Och lite har faktiskt hänt sedan dess. Sist jag skrev här var i april, då vi fortfarande stod i Vallentuna utanför Stockholm.

Idde och jag flyttade ifrån Vallentuna i mitten på juli. Vi flyttade då återigen ner till min pappa utanför Alingsås. Vi körde ner Idde med samma företag som vi gjorde den gången vi flyttade upp till Stockholm för snart två år sedan. Dem hämtade Idde på måndagen, så fick han övernatta på ett stuteri en bit utanför Stockholm innan dem på tisdagen skulle börja resan neråt i Sverige.

På tisdagen runt tre tiden kom transporten fram till det nya stallet. Amanda var där, hon som hjälpt mig genom alla år med Idde. Idde klev ur transporten och var förvånansvärt lugn, han brukar vara väldigt stissig på nya ställen. Men här var han faktiskt riktigt lugn.
Senare den kvällen släppte vi ihop han med resten av flocken i sommarhagen, där blev han kär i ett litet sto direkt, och dem sitter än idag ihop. Haha, stönosarna!

Det är ett superfint stall, byggdes förra sommaren och det är supergulliga människor som finns där. Jag trivs verkligen och det verkar som att Idde gör det också då han har varit superlugn och fin enda sedan han klev av transporten.

Vi är nu i full gång med träningen och allt går jättebra, han verkar bara bli finare och finare. Han går nu i en hage med sju andra hästar av alla möjliga slag. Alla hästar och människor är supermysiga i det stallet så livet leker för oss två just nu.


Piddis någon vecka innan vi flyttade till Alingsås.

Ihopsläppet i den nya hagen i Alingsås.

Bild inne i det nya stallet.

Piddis för några veckor sedan.

Piddis nu i helgen som var.

Piddis i måndags.


Postat av: Natalja

Men gud vilken historia! Man blir ju helt rörd <3

Så himla fin har han blivit!

2011-09-08 @ 14:21:02
URL: http://nataljas.blogg.se/
Postat av: josefina

fint stall ! :)

2011-09-09 @ 10:33:31
URL: http://jnordlund.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Här ofta?